Wokshop Lyngby
Lyngby Hovedgade 76, 2800 Kongens Lyngby

Højt 6,0 / 10

1 bedømmelse

Seneste bedømmelse 2014-07-08 15:57:56

Wokshop har siden 2000 serveret det bedste fra det thailandske køkken. I dag kan du tre steder i København komme ind fra gaden og nyde sunde, friske og fedtfattige retter til priser alle har råd til. Du kan vælge at nyde din mad i restaurantens stilrene og afslappede atmosfære, eller få den med som takeaway hvis du er på farten. Vores thailandske opskrifter er meget simple, men smager fantastisk. De består simpelt af god og ærlig kvalitet og asiatiske krydderier fra Østens bedste køkken. Uanset hvor du spiser, kan du være sikker på at vores retter er lavet af nøje udvalgte råvarer i den bedste og mest friske kvalitet.

Dårlig service / oplevelse

Jeg tog med min kæreste ud for at spise lidt aftensmad.
Da vi fik sat os og der gik lidt tid, kom en tjener hen til os. Han virkede lettere stresset og svarede meget kontant. Vi fik vores mad ret forskudt og en skål ris til sidst.

Maden smagte ikke helt som vi har prøvet før, som om den havde stået og trukket lidt.

Da vi havde betalt, ca 400kr for ris og kylling til to personer. Da vi kun havde spist cirka halvdelen af maden, spørger vi om vi kan tage resten med hjem. Der fik vi et halv forvirret svar om at det kostede ekstra (på trods af de tilbyder take-away). Hun fik regnet frem til at det kostede 10kr hvis vi blandede det hele sammen i en bakke. Hvilket også forvirrede nabobordet.

Har sjældent oplevet så dårlig og smålig service, og har egentlig ikke meget lyst til at besøge en WokShop igen.

Lyngby Hovedgade 76
2800 Kongens Lyngby
45 93 61 21
wokshop.dk